Arvo Sijoitusosuuskunnalta alueellinen sijoitus Suomen Maastorakentajiin

09.09.2019

Andament Groupin 100-prosenttisesti omistamasta Suomen Maastorakentajista on tullut reilun 30 vuoden aikana luotettava, vaativien kohteiden rakentamiseen erikoistunut toimija.

Yhtiö tunnetaan muun muassa vesilaitos- ja teollisuusrakentajana. Uusiutuvan energian toimialalla Maastorakentajat on johtava toimija tuuli- ja vesivoimarakentamisessa.

– Jo useamman vuoden ajan olen harkinnut kumppaniksi sellaista tahoa, jonka kanssa pystymme yhdessä varmistamaan yhtiön kasvun ja pitkäjänteisen kehittämisen. On hienoa, että  saamme käyttöömme paikallisen Arvo Sijoitusosuuskunnan resurssit ja kontaktit tytäryhtiömme kehittämiseen, sanoo Andament Groupin toimitusjohtaja Jukka Juola.

Hänen mukaansa yhtiö keskittyy tulevaisuudessa entistä selkeämmin puhtaaseen veteen, puhtaaseen energiaan sekä teollisuusrakentamiseen.

– Meillä on erittäin kokenut ja osaava henkilökunta sekä hyvät referenssit. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa tytäryhtiömme Skartan kautta. Näköpiirissä on, että teollisuus investoi tulevina vuosina merkittävästi, minkä lisäksi uusiutuvan energian rakentaminen kasvaa niin Suomessa kuin Ruotsissa, Juola jatkaa.

Arvo Sijoitusosuuskunnan sijoitusjohtajan Kati Peltomaan mukaan osuuskunnan alueellisessa sijoitustoiminnassa yhtiöiden ja yrittäjien tuntemisella on iso rooli.

– Andament Groupin ja Suomen Maastorakentajien avainhenkilöt ovat meille tuttuja useista eri yhteyksistä monen vuoden ajalta. Yhtiössä rakennetaan nyt uudensuuntaista tulevaisuutta, ja tätä kehitystä pystymme osaltamme tukemaan lisärahoituksen ja hallitustyön kautta, toteaa Peltomaa viitaten Maastorakentajien suunnitelmiin keskittää painopistettä entistä enemmän uusiutuvaan energiaan teollisuusrakentamisen ohella.

Lisätiedot:

Kati Peltomaa, sijoitusjohtaja
Arvo Sijoitusosuuskunta
puh. 044 729 1220
kati.peltomaa@arvosijoitus.fi

Jukka Juola, toimitusjohtaja
Andament Group Oy
puh. 0400 586 010
jukka.juola@andament.fi

 

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….