Infrarakentajat tähtäävät suurhankkeisiin yhteisellä yhtiöllä

01.12.2014

Yhtiön tehtävänä on myydä sen osakasyhtiöiden erikoisosaamista isoina kokonaisuuksia suurhankkeisiin, joista yhtenä esimerkkinä on Fennovoiman Hanhikivi 1 -hanke Pyhäjoella. Jatkossa yhtiön omistuspohjaa on mahdollista laajentaa yhtiöillä, joilla on suurhankkeisiin liittyvää erikoisosaamista.

Atomi Infra tulee järjestämään verkostoitumistilaisuuksia kevään 2015 aikana erikoisrakentamisesta kiinnostuneille henkilöille ja alan yrityksille.

Yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Andament Groupiin kuuluvan Suomen Maastorakentajat Oy:n toimitusjohtaja Jukka Juola. Hän sanoo, että nyt perustetun yhtiön ansiosta myös paikallista ja alueellisesta osaamista on mahdollista hyödyntää isoissa hankkeissa muutenkin kuin alihankkijoiden roolissa.

Atomi Infra Oy:n osakasyhtiöitä tällä hetkellä ovat Suomen Maastorakentajat Oy, E. Helaakoski Oy, Kuljetuspolar Oy, Maarakennus Kamara Oy, T. Maijala Oy, Niskasen Maansiirto Oy, Pentti Hämeenaho Oy ja VRJ Group Oy. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa ja ne työllistävät noin 1 000 henkilöä. Jatkossa henkilöstöresursseja on tarkoitus laajentaa merkittävästi.

Lisätiedot: Jukka Juola
hallituksen puheenjohtaja
+358 400 586010

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….