Juha Silvola Suomen Maastorakentajien toimitusjohtajaksi

29.09.2017

Juha Silvola siirtyy Maastorakentajiin Empower PN Oy:n palveluksesta, missä hän työskenteli toimialajohtajana uusiutuvan energian ja sähkönjakeluverkkojen palvelut-yksikössä.

– Hain uusia vastuita ja halusin oppia uutta. Maastorakentajista kiinnostun, koska se on hyvin hoidettu yhtiö, jolla on paljon potentiaalia sekä vahvaa osaamista, jonka varaan rakentaa tulevaisuutta. Minun tehtävänä on kehittää yhtiötä kannattavasti kotimaassa ja kansainvälisesti yhdessä osaavan organisaation kanssa, ja tuoda systemaattista tekemistä niin asiakas- kuin projektityöhön, Silvola sanoo.

Jukka Juola toimi Maastorakentajien toimitusjohtajana siitä saakka, kun yhtiö tuli osaksi Andament Groupia syksyllä 2012.

– Yhtiö on kasvanut tuona aikana voimakkaasti, ja se toimii tänä päivänä laajasti eri puolilla Suomea. Näen hyvänä, että Juha Silvola tulee tässä vaiheessa yhtiöön toimitusjohtajaksi viemään yhtiötä seuraavaan vaiheeseen, perheyrityksen arvopohjaa unohtamatta, Juola toteaa.

 

Lisätiedot:

Juha Silvola
040 763 1599

Jari Palviainen
Suomen Maastorakentajat Oy
hallituksen pj.
040 486 1521

 

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….