Maastorakentajat avasi aluetoimiston Pirkanmaalla

13.03.2017

– Pirkanmaa kuuluu niihin alueisiin Suomessa, missä investoimme merkittävästi nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi olemme perustaneet alueelle kiinteän toimipisteen sekä päättäneet investoida myös henkilöstöresursseihin. Olemme rekrytoineet osaavia paikallisia ammattilaisia, ja ensimmäiset työtkin on jo saatu, sanoi Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola Lempäälän RealParkissa sijaitsevien toimitilojen avajaisissa.

Maastorakentajien Pirkanmaan aluejohtaja Vesa Nuora näkee Tampereella ja lähialueella paljon potentiaalia.

– Tarjolla on haastavia töitä eli juuri sellaisia, joissa Maastorakentajien erikoisosaaminen ja pitkä kokemus pääsevät mainiosti esille. Väylärakentamisen sekä energian tuottamiseen liittyvän infrarakentamisen lisäksi vahvuutenamme on erikoisrakentaminen, kuten puhdistamot, teollisuusrakentaminen sekä vaativa pohjarakentaminen, Nuora kertoo.

Kuvassa Suomen Maastorakentajien Pirkanmaan aluetoimiston henkilöstöä.

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….