Maastorakentajat mukana Lahden eteläisen kehätien rakennushankkeessa

05.05.2017

Suomen Maastorakentajat ja Liikennevirasto ovat allekirjoittaneet noin 18 miljoonan euron arvoisen sopimuksen maantien 167 Lahden eteläisen sisääntulotien parantamisesta. Toukokuun toisella viikolla käynnistyvät työt ovat osa valtatien 12 Lahden eteläinen kehätie-hankekokonaisuutta.

Maastorakentajat toteuttaa maantien 167 parantamisen kokonaisurakkana Liikenneviraston ja Lahden kaupungin laadituttaman rakennussuunnitelman pohjalta. Ensimmäisenä ovat vuorossa mittaustyöt ja kiertotien rakentaminen.

– Maantien 167 parantaminen nelikaistaiseksi reilun 3 kilometrin matkalla varmistaa sujuvan siirtymisen Lahden eteläisen kehätien ja Lahden itäpuolella kulkevan valtatie 4:n välillä, toisin sanoen siirtymisen Orimattilan suuntaan, kertoo projektipäällikkö Janne Wikström Liikennevirastosta.

Maastorakentajien Pirkanmaan ja Hämeen aluejohtaja Vesa Nuora kuvaa sopimusta merkittäväksi Maastorakentajille.

– Olemme todella iloisia Liikenneviraston meitä kohtaan osoittamasta luottamuksesta. Tässä urakassa pääsemme hyödyntämään vuosikymmenten kuluessa syntynyttä infra- ja siltarakentamisen osaamistamme. Olen vakuuttunut, että tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa saamme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, Nuora toteaa.

Kuvassa: Sopimuksen allekirjoittivat Liikennevirastosta Projektien toteutus-osaston johtajan puolesta Lars Westermark (oik.) ja Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola. Kuvassa myös projektipäällikkö Janne Wikström (tak.oik.) Liikennevirastosta ja aluejohtaja Vesa Nuora Maastorakentajista.

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….