Maastorakentajat urakoi jätevedenpuhdistamoa Äänekoskella

14.02.2017

– Puhdistamon laajennukseen tulevan selkeytysaltaan kaivuutyöt ovat loppusuoralla ja pohjalaatan rakennustyöt alkamassa, Suomen Maastorakentajien Keski-Suomen aluejohtaja Markku Nissinen sanoo.

Maastorakentajat toimii kohteen pääurakoitsijana, jonka vastuulla on nykyisen puhdistamon saneeraus ja laajennus sisältäen rakennus-, koneisto- ja LVIAS- työt. Urakka sisältää useita haastavia vaiheita ja työn vaativuutta lisää se, että puhdistamon toiminta ei saa katketa työn aikana. Työmaan keskivahvuus on 20-30 henkilöä. Kohteessa tullaan toteuttamaan vielä kakkos- ja kolmosvaihe ja tilaaja kilpailuttaa ne myöhemmin. Nämä urakat tullaan alistamaan nykyiseen ykkösvaiheen urakkaan.

Kuva: kuvituskuva Maastorakentajien arkistosta

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….