Maastorakentajille betoniurakka Riikinvoiman ekovoimalaitoksesta

09.01.2015

– Kyse on haasteellisesta betonirakentamisesta, joka sisältää muun muassa massiivisia pohjalaattojen valutöitä, pintalaattoja sekä pilarien ja seinien valua. Seinävaluissa kyse on 15-metrisistä ja enimmillään jopa 21-metristen seinien valutöistä, kertoo työpäällikkö Ville Kiiskinen Suomen Maastorakentajista.

Betonia paikallavalu-urakassa kuluu 9 500 kuutiota, terästä 1,3 miljoonaa kiloa ja muottineliöitä tarvitaan lähes 16 000.

– Urakka-aika kestää vuoden 2015 marraskuun alkuun ja valutyöt työllistävät keskimäärin 40 henkilöä, Kiiskinen kertoo.

Suomen Maastorakentajien toimitusjohtajan Jukka Juolan mukaan Riikinnevan betoniurakka on jatkoa yhtiön erikoisosaamista vaativille työkohteille.

– Tämä on osoitus kilpailukyvystämme ja betonirakentamisen osaamisesta. Referenssimme vakuuttivat asiakkaat, Juola sanoo.

Riikinvoiman ekovoimalaitoksen on määrä valmistua vuoden 2016 lopussa.

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….