Maastorakentajille merkittävä silta- ja kadunrakennusurakka Oulusta

20.02.2015

Suurin yksittäinen kohde on 260 metriä pitkän Oulujoen ylittävän vesistösillan rakentaminen. Sen lisäksi Maastorakentajat rakentaa kuusi pienempää kevyelle liikenteelle tarkoitettua alikulkusiltaa.

Urakka käsittää myös kahden kiertoliittymän rakentamisen sekä katurakentamista yli kahden kilometrin ja kevyen liikenteen väylän rakentamista noin kolmen kilometrin pituudelta. Oulun kaupungin tilaaman urakan arvo on yhteensä noin 10 miljoonaa euroa.

Työt alkavat maaliskuussa 2015 ja urakka-aika jatkuu kesäkuuhun 2017 saakka. Suomen Maastorakentajien aluejohtajan Antti Nissisen mukaan tavoitteena on, että urakoitavat alueet ovat avattuina liikenteelle jo lokakuussa 2016.

– Tällaisina aikoina kun kilpailu töistä on kova, kaksivuotinen urakka on hyvä saavutus ja osoitus Maastorakentajien kilpailukyvystä, joka perustuu erityisesti vahvaan erikoisrakentamisen osaamiseen, Nissinen jatkaa.

Kuvassa rakennuttajainsinööri Vilho Vanhatalo, kaupungininsinööri Pasi Heikkilä ja rakennuttajapäällikkö Ari Haapalainen Oulun kaupungilta sekä aluejohtaja Antti Nissinen Suomen Maastorakentajista urakkasopimuksen allekirjoittamistilaisuudessa 20.2.2015. Kuva: Oulun kaupunki

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….