Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut

Sitema tuottaa energiainfran suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita sähköverkkohankkeisiin sekä kaikkiin uusiutuvien energioiden hankkeisiin koko elinkaaren ajalta, aina esisuunnitelmista ja ensitutkimuksista teknisiin spesifikaatioihin ja käyttöönottoon asti. Lisäksi Sitema tarjoaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tietoliikenteen ja kiinteistöinfran tarpeisiin.

Teemme Skartan muiden yksiköiden kuten energiarakentamisen, sähköverkkorakentamisen, urakoinnin ja hankekehityksen kanssa yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme hankkeiden ja projektien edistämiseksi. Suunnittelemme esimerkiksi tuulipuistojen infraa, sähköasemia ja liityntäjohtoja. Teemme muun muassa luvitusprosesseja, ympäristöselvityksiä, verkkojen sijoitus- ja maastosuunnittelua, sisäverkon mittausta ja suunnittelua sekä turbiinien asennusvalvontaa.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös latausinfran rakennuttamispalvelut, drone- ja helikopteripalvelut sekä edistykselliset digitaaliset palvelut kuten etämanagerointi, 3D-mallinnus, 360-kuvaus ja lämpökamerakuvaus.

Tutkimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia toimintamalleja ja työkaluja, joiden avulla voimme kehittää omaa sekä asiakkaidemme toimintaa.

 

Ota yhteyttä

Tuomas Maasalo

Sähköverkot

+358 40 669 4290
etunimi.sukunimi(at)sitema.fi

Juho Simuna

Tietoliikenne/kiinteistöinfra

+358 40 137 2074
etunimi.sukunimi(at)sitema.fi

Jouni Hämäläinen

Uusiutuva energia

+358 40 137 0175
etunimi.sukunimi(at)sitema.fi

Lue lisää

Siteman älyteknologia tuo huomattavia kustannus- ja aikasäästöjä rakennusalalle

SkartaNYABin tytäryhtiö Sitema on kehittänyt etäpalvelumallin, joka tuo rakennusalan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille suurta hyötyä niin…

Sitemalle on myönnetty ISO 9001, 14001 ja 45001-sertifikaatit

SkartaNYAB-konserniin kuuluvalle, energiainfran suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoavalle Sitemalle on myönnetty ISO 9001, 14001 ja 45001-sertifikaatit….

Sitema Herva-Nuojuankangas-voimajohdon yleissuunnittelukonsultiksi

Sitema Oy on valittu Fingrid Oyj:n 400 kV Herva-Nuojuankangas voimajohdon yleissuunnittelukonsultiksi. Voimajohto sijoittuu Pohjois-Pohjanmaalle. Projekti…