Kestävää kehitystyötä ja rakentamista parasta ammattitaitoa ja teknologiaa hyödyntäen

Skartalla on vuosikymmenten kokemus vaativista rakennus- ja erikoisrakennushankkeista teollisuudelle sekä muille yhteiskunnan merkittäville toimijoille kuten valtiolle, kunnille, ELY-keskuksille ja rakennusliikkeille sekä uudempina asiakkaina ja yhteistyökumppaneina uusiutuvien energioiden yhtiöille.

Ammattilaisemme hyödyntävät uusinta tietotaitoa ja teknologiaa rakentaakseen puhdasta tulevaisuutta meille ja jälkipolville – elinympäristöä, johon kuuluvat puhdas vesi ja energia sekä kestävä infrastruktuuri.

Hallitsemme rakennusprojektit kokonaisuudessaan maarakennuksesta ja kaivannon tuentatöistä lyöntipaalutukseen, kaapelointeihin ja kunnallistekniikkaan ja siitä rakennuksen maanpäällisiin osiin. Olivat kyseessä sitten aurinko- ja tuulivoimalat, sähköasemat ja sähköverkot, teollisuusrakennukset, biovoimalaitokset, keskuspuhdistamot tai esimerkiksi silta- ja väylärakentaminen. Uusiutuvan energian hankkeissamme otamme huomioon paitsi aurinko- ja tuulivoiman, olemme etujoukoissa kehittämässä Suomea kohti tulevaisuuden vety-yhteiskuntaa.