Maarakennus ja kunnallistekniikka

Meillä on yli seitsemänkymmenen vuoden kokemus erilaisista maarakennustöistä. Maarakennuspalvelumme kattavat kaiken maarakennustyön pohjarakentamisesta talorakentamisen tarpeisiin.

Rakennusliikkeet, valtio, kunnat, ELY-keskukset ja muut tilaajamme ja yhteistyökumppanimme luottavat toimintavarmuuteemme ja asiantuntemukseemme erittäin vaativissakin hankkeissa. Ammattitaitoamme arvostetaan esimerkiksi lämpövoimalaitosten, keskuspuhdistamoiden ja tuulipuistojen maarakennustöissä.

Puhdas vesi ja sanitaatio ovat suomalaisessa yhteiskunnassa tärkeitä perusasioita. Me Skartalla teemme tämän mahdolliseksi tekemällä merkittävää työtä kunnallistekniikan parissa.

ELY-keskukset, vesiosuuskunnat, kunnat ja kaupungit tilaavat meiltä puhdasvesi- ja viemäröintitöitä, jotka takaavat puhtaan veden, viemäriveden ja hulevesien kulkeutumisen juuri oikeaan aikaan juuri oikeaan paikkaan.

Ota yhteyttä!

Matti Helaakoski

Maarakennus

+ 358 400 589 830
etunimi.sukunimi@niskasenmaansiirto.fi

Kimmo Paavola

Kunnallistekniikka

+358 400 588 215
etunimi.sukunimi(at)niskasenmaansiirto.fi

Töitämme


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/skarta.fi/httpdocs/wp-content/themes/skartagroup/template-parts/content-selected-references.php on line 27