Vedenkäsittelylaitosten rakentaminen

Meillä on vankka osaaminen ja vuosikymmenten kokemus vesilaitosprojekteista, mikä tekee meistä alalla halutun ja luotettavan kumppanin. Olemmekin Suomen johtavia vesilaitosrakentajia niin uusien laitosten suunnittelijana ja toimittajana kuin olemassa olevien saneeraajana.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka sisältävät sekä laitosrakennukset että niiden sisällä toimivan tekniikan. Asiantuntijamme ottavat mielellään kokonaisvastuun aina suunnittelutöistä maarakentamiseen, perustusten ja betonivalujen rakentamiseen sekä maanpäällisen laitosrakennuksen ja niiden koneistojen asennustöihin.

Palvelutarjontaamme sisältyvät muun muassa vedenkäsittelylaitokset, jätevedenpuhdistamot, vesivoimalaitokset sekä kaukojäähdytyslaitokset.

Ota yhteyttä!

Aleksi Rajala

Vedenkäsittelylaitokset

+358 44 297 2087
etunimi.sukunimi@skarta.fi

Töitämme

Skarta rakentaa Tampereen Seudun Keskuspuhdistamon pumppaamot

Skarta aloitti kesäkuussa 2022 koko Tampereen ja useiden naapurikuntien talousalueen kattavan kahden jätevesipumppaamon haastavan rakennusurakan,…

Skarta teki Jämsän keskuspuhdistamon rakennustyöt kolme kuukautta etuajassa

Skarta rakensi Jämsän keskuspuhdistamon laajennusosan sekä huolehti vanhan puhdistamon saneerauksen rakennustekniset työt ja koneistourakan kokonaistoimituksena….

Kalajoen keskuspuhdistamo

Skartan Vesikolmio Oy:lle rakentama Kalajoen keskuspuhdistamo on merkittävä ympäristöinvestointi, joka muun muassa parantaa Kalajoen veden laatua.