Vedenkäsittelylaitosten rakentaminen

Meillä on vankka osaaminen ja vuosikymmenten kokemus vesilaitosprojekteista, mikä tekee meistä alalla halutun ja luotettavan kumppanin. Olemmekin Suomen johtavia vesilaitosrakentajia niin uusien laitosten suunnittelijana ja toimittajana kuin olemassa olevien saneeraajana.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Asiantuntijamme ottavat mielellään kokonaisvastuun aina suunnittelutöistä maarakentamiseen, perustusten ja betonivalujen rakentamiseen sekä maanpäällisen laitosrakennuksen rakennustöihin.

Teemme muun muassa vedenkäsittelylaitoksia, jätevedenpuhdistamoita, vesivoimalaitoksia sekä kaukojäähdytyslaitoksia.

Ota yhteyttä!

Aleksi Rajala

Vedenkäsittelylaitokset

+358 44 297 2087
etunimi.sukunimi@skarta.fi

Töitämme

Skarta rakentaa Tampereen Seudun Keskuspuhdistamon pumppaamot

Skarta aloitti kesäkuussa 2022 koko Tampereen ja useiden naapurikuntien talousalueen kattavan kahden jätevesipumppaamon haastavan rakennusurakan,…

Valkeakosken pintavesilaitos

Tyrynlahden uusi pintavesilaitos on Valkeakoskelle tärkeä veden tuotantolaitos, koska se tuottaa kaupungille lähes kaiken yhdyskunnan juomaveden. Tyrynlahdelta tulee juomavesi noin 20 000 valkeakoskelaiselle.

Kalajoen keskuspuhdistamo

Suomen Maastorakentajien Vesikolmio Oy:lle rakentama Kalajoen keskuspuhdistamo on merkittävä ympäristöinvestointi, joka muun muassa parantaa Kalajoen veden laatua.