Sähköverkkoliiketoiminnan ammattilaisia

28.03.2022

Nyt se on totta! Skarta on perustanut sähköverkkoliiketoiminnan yksikön. Liiketoiminnan tavoitteena on rakentaa yhteen puhtaaseen tulevaisuuteen puhaltava työyhteisö, jossa on mukava työskennellä.

Toimintamme käynnistyessä, haemme nyt asiantuntijoita useisiin eri tehtäviin niin sähköasemien kuin voimajohtojenkin rakentamisen parissa. Etsimme positiivisen asenteen omaavia joukkuepelaajia, jotka ovat aktiivisia ja halukkaita oppimaan uutta sekä kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Lisäksi hakemillamme henkilöillä on erinomainen turvallisuusasenne sekä tehtävään soveltuva koulutus.

Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimenkuvasi voi olla esimerkiksi:

  • Voimajohtojen rakentamispäällikkö, työmaapäällikkö tai myyntipäällikkö
  • Sähköasemien rakentamispäällikkö, projektipäällikkö tai työmaapäällikkö

tai muu sähköverkkoliiketoiminnan asiantuntijatehtävä

Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus sähköasemien tai voimajohtojen suunnittelusta, rakentamisesta tai kunnossapidosta. Tarjoamme sinulle paikkaa työyhteisössä ja yrityksessä, jossa pidetään huolta henkilöstöstä ja tehdään yhdessä huomisesta vieläkin parempi.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@skarta.fi viimeistään 10.4.2022 mennessä.

Lisätietoja sähköverkkoliiketoiminnasta ja avoimista tehtävistä antaa pauli.lahti@skarta.fi (041 731 0905) tai antti.keskinen@skarta.fi (044 425 2194).