Siltatyöt jatkuvat vilkkaana

20.05.2020

Maastorakentajilla on edessään jälleen vilkas sillanrakentamisen ja korjaamisen kausi. Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueilla yhtiö tekee siltojen ylläpitourakoita vuoden 2020 aikana noin 1,4 miljoonalla eurolla, kertoo työpäällikkö Matti Helaakoski Suomen Maastorakentajilta.

Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen kanssa on solmittu 2-vuotinen sopimus ”Siltojen pienet korjaustyöt Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu 2020-21”. Urakassa on optiomahdollisuus vielä vuodelle 2022. Ensimmäisenä työt käynnistyivät huhtikuussa Haapavedellä Joutennivan sillalla, ja yhteensä kohteita on vuositasolla noin 30.

Lapin ely-keskuksen kanssa tehtyyn sopimukseen ”Lapin siltojen ylläpitourakka 2020, KU” sisältyy reilut 30 siltakohdetta Lapin alueella.

– Kalajoen keskustassa Valtatie 8:lla alkaa toukokuun lopulla Isonsillan remontti, jossa uusitaan sillan pintarakenteet. Kohde on liikennejärjestelyiden osalta haastava. Kalajoen Isonsillan sopimussumma on noin 0,7 miljoonaa euroa. Työt valmistuvat kuluvan vuoden syksyllä, Matti Helaakoski kertoo.

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….