Toimitusjohtajuus vaihtuu Suomen Maastorakentajat Oy:ssä

10.10.2013

– Olen saanut hoitaa toimitusjohtajuutta aikana, jolloin yhtiö on kasvanut voimakkaasti. Aloittaessani toimitusjohtajana Maastorakentajien liikevaihto oli 2,5 miljoonaa euroa, ja viime tilikaudella se oli jo 25 miljoonaa.

– Yhtiö on pystynyt laajentamaan myös toiminta-aluettaan. Alussa työt keskittyivät Kuopion seudulle, mutta tänä päivänä toimintamme käsittää Keski- ja Itä-Suomen. Maastorakentajat tekee laaja-alaisesti niin vesilaitos- ja voimalaitosrakentamista kuin teollisuus- ja infrarakentamista, mikä puolestaan on ollut mahdollista henkilökunnan monipuolisen osaamisen ansiosta, Huuskonen luettelee yhtiönmenestystekijöitä.

Jukka Juolan mukaan Suomen Maastorakentajat on tulevaisuudessakin alansa vahva toimija Itä- ja Keski-Suomessa tarjoten omaa erikoisosaamistaan kaikille Andament Groupin asiakkaille.

Andament Groupiin kuuluvat yhtiöt toimivat itsenäisinä yhtiöinä, joista jokainen keskittyy omaan erikoisosaamiseensa. Konserniin kuuluu yhteensä seitsemän yhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto nousee tänä vuonna noin 85 miljoonaan euroon. Työkauden aikana yhtiöt työllistävät noin 300 työntekijää.

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….