Vesa Nuora aluejohtajaksi Pirkanmaalle

26.11.2016

Nuora on pitkän linjan infra-alan ammattilainen, joka aloitti työuransa Tiekivi Oy:n palveluksessa 90-luvun alussa, jolloin tehtiin mm. Tielaitokselle ympäristörakennus- ja liikenteenohjausurakoita.

Soraset Infra Oy:ssä hän työskenteli työnjohtajana, työmaapäällikkönä ja projektipäällikkönä. Hän kuului myös yhtiön omistajiin. Ennen Maastorakentajia Nuora työskenteli rakennuspäällikkönä ja projektipäällikkönä Skanska Infralla.

– Maastorakentajiin tulen tosi positiivisin ajatuksin innokkaana ja motivoituneena. Uskon, että pääsen täällä käyttämään omia vahvuuksiani. Tunnen Pirkanmaan erittäin hyvin ja minulla on siellä laajat verkostot. Alueella investoidaan vahvasti, joten markkinanäkymätkin ovat hyvät, hän toteaa.

Lue myös

Skarta rakentaa tuulivoimapuistoa Pajuperänkankaalle uuden asiakkaan ABO Windin kanssa

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy on tehnyt BoP-sopimuksen ABO Wind Oy:n…

Skarta allekirjoitti sopimuksen SSAB:n kanssa toimistorakennuksen ja tutkimus- ja laboratoriokeskuksen rakennushankkeesta Raahen tehtaalle

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja SkartaNYAB Oyj:n tytäryhtiö Skarta Finland Oy solmi 22.6. sopimuksen maailmanlaajuisesti toimivan teräsyhtiö…

Energiakehityksen osaamisen kirjo – luontokartoituksista sähkömarkkinasopimuspykäliin

Skartan hankekehityksen tiimi on viime vuoden mittaan kasvanut neljällä uudella ammattilaisella, jotka vahvistavat erityisesti aurinkoenergiaosaamista….