Yritys

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. 

Skartan nykyinen liiketoiminta keskittyy pääosin erikoisrakentamisen hiilineutraaleihin teollisuus- ja energiahankkeisiin sekä erikoisrakentamisen hankkeisiin. Skarta hyödyntää vahvaa asemaansa Pohjois-Ruotsin Norrbottenin alueella, jossa suunnitellut hiilivapaaseen teollisuuteen liittyvät investoinnit tuleville vuosikymmenille ovat suuruudeltaan kymmeniä miljardeja euroja. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita, joissa näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia. Tavoittelemme kannattavaa kasvua ja näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia kaikilla liiketoiminta-alueillamme Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Keskeisenä voimavaranamme ovat ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijämme. Oman ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi meillä on projektien toteutuksessa apunamme vakiintunut alihankinta- ja kumppaniverkosto. Panostamme erityisesti työturvallisuuteen ja henkilöstömme jatkuvaan kehittämiseen.
Konsernimme toimintaa ohjaavat vahvat perusarvomme kuten yrittäjämäinen asenne, ympäristönäkökulmien huomioiminen ja avoin yhteistyö kumppaneidemme kanssa.

Skarta kuuluu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla listattuun SkartaNYAB-konserniin. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa, minkä lisäksi sillä on toimipisteitä muualla Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.